Amaçlar:

Erken çocukluk eğitimi başta olmak üzere, genel olarak çocuk eğitimi alanındaki uzmanların, farklı disiplinlerden bu alana ilgi duyan herkesin ve bu alanların eğitimcilerinin ve öğrencilerinin bilgi ve deneyimlerini paylaşabilmelerine zemin oluşturmak.

Geleceğin anne-baba adayları olan üniversitemiz öğrencilerinin ve Edirne halkının erken çocukluk eğitimi konusunda bilinçlenmesini sağlamak.

Özgüvenini kazanmış, üretken, girişimci, başarılı ve geleceğin umudu olabilecek bireylerin yetişmesine destek olabilmek için Edirne merkezinde ve ilçelerinde yaşayan erken çocukluk eğitimi dönemindeki çocuklara farklı alanlarda eğitici-öğretici etkinlikler gerçekleştirmek.

Hizmet öncesi dönemde bulunan öğretmen adaylarının dünyada uygulanan farklı erken çocukluk eğitimi modellerinden haberdar olmaları, uygulama örneklerine ulaşmaları ve kişisel gelişmelerine destek sağlamak.

Trakya Üniversitesi öğrencilerinin akademik gelişmelerine katkıda bulunmak.

Trakya Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek.

Bu amaçlarımızın yanı sıra üyelerimizden gelen her türlü farklı fikir ve öneriyi de değerlendirmek amaçlarımız arasındadır.

Faaliyetler:

Erken Çocukluk Kongresi Eğitimi

Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi

Montessori Eğitim Semineri

Montessori Sınıfı Uygulama Günleri

Engelsiz Üniversite Çalışmaları

Öğretmen ve Öğretmen Adaylarını Bilgilendirici Seminerler

Engelsiz Yaşam Farkındalık ve Bilgilendirme Çalışmaları

Okul Öncesi Öğrenci Kongresi

Materyal Sergisi

Alanında Uzman Öğretim Üyelerince Verilecek Konferans

Eğitici ve sosyal geziler

Çocuk Üniversitesi Uygulamaları

Tiyatro ve Gösterimler

Bu içerik 07.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 313 kez okundu.